Αθλιότητες Γεωργιάδη: Ποιος ενδιαφέρεται για τα Τέμπη και τους νεκρούς;- Τον βάζει στη θέση του αδερφός θύματος

Αυτή τη φορά ο Γεωργιάδης ξεπέρασε τον εαυτό του και έκανε κανονικότητα την πολιτική αναλγησία και τον πολιτικό κουτσαβακισμό.

Όχι, γιατί με ύφος ψευτομαγκιάς επιτέθηκε στους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά γιατί η  δήλωσή του ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπηξεπερνά κάθε προηγούμενη σε χυδαιότητα.

Μιλώντας στον Real 97,8 o υπουργός Εργασίας σχολιάζοντας την αντιπολίτευση και τις κινήσεις της στη διερεύνηση και απόδοση πολιτικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών και το σκάνδαλο των υποκλοπών είπε με αυτάρεσκο ύφος: «αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.  Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Και με αυτή την άθλια δήλωση ο Άδωνις Γεωργιάδης έρχεται να συμπληρώσει τον ακροδεξιό συναγωνιστή του, Μάκη Βορίδη, ο οποίος είχε δηλώσει προ ημερών ότι το θέμα των Τεμπών κρίθηκε από δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Δήλωση που προκάλεσε την οργή συγγενών των νεκρών.

Αδερφός θύματος

Στη θέση του έβαλε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του Βάιο, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς απάντησε στην άθλια τοποθέτηση του υπουργού Εργασίας ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις 57 ψυχές που χάθηκαν.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βαγγέλης Βλάχος δίνει αποστομωτική απάντηση στην χυδαία τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρει «Ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να κάνει “πείραμα” ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ. Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Παράλληλα καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη και Κώστα Καραμανλή να βγουν σε εκπομπή που θα βρίσκονται οι οικογένεις των θυμάτων ώστε να τους εξηγήγουν «πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real 97,8 και σχολιάζοντας την αντιπολίτευση και τις κινήσεις της στη διερεύνηση και απόδοση πολιτικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών και το σκάνδαλο των υποκλοπών είπε: «Αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.  Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί